Încă doi tineri acuzaţi de trafic de droguri la Bistriţa FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doi tineri bistriţeni sunt acuzaţi de trafic de droguri
Doi tineri bistriţeni sunt acuzaţi de trafic de droguri

Doi tineri din Bistriţa sunt acuzaţi de procurorii DIICOT de trafic de droguride risc şi mare risc, dar judecătorii au decis că aceştia nu reprezintă pericol public şi au decis eliberararea acestora.

Poliţiştii bistriţeni au descins în forţă la domiciliile lui Vlad Costin şi al lui Andrei Ruscan şi i-au ridicat pe aceştia cu acuzaţia de trafic de droguri. În urma percheziţiilor au fost găsite 3 grame de haşiş şi 15 grame de cannabis, probe în baza cărora procurorii au cerut cercetarea celor doi tineri de 23 şi 24 de ani în stare de arest preventiv pentru 29 de zile. Judecătorii au decis, în urma unei dezbateri de mai bine de trei ore, că cei doi nu reprezintă un pericol public şi le-a dat doar interdicţie de a părăsi ţara.

Doi tineri bistriţeni sunt acuzaţi de trafic de droguri

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO

Potrivit procurorilor DIICOT, cei doi tineri cumpărau droguri din ţară şi ulterior le vindeau mai departe în Bistriţa contra sumei de 50-60 de lei pentru fiecare gram. În urma percheziţiilor s-au ridicat pe lângă droguri şi unităţi de stocare a datelor şi un aparat de mărunţit tip răşniţă.

Costin Vald nu este prima dată în faţa poliţiştilor, la începutul anului acesta a fost autorul unui accident de maşină pe strada Libertăţii, iar atunci când la locul faptei au ajuns poliţiştii l-au găsit pe şofer într-o stare de euforie, iar asupra sa avea o pungă cu iarbă de care încerca să scape.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite