Unul dintre tenori de la Distinto s-a însurat la Bistriţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Radu, unul dintre cei trei tenori ai grupului Distinto, a luat-o în căsătorie la Bistriţa pe iubita sa de mai mulţi ani, Iulia Săsărman

El solist de operă în Bucureşti şi  membru al unei trupe  consacrate, Distinto , ea artist plastic, întoarsă recent din SUA, au ţinut să păşească drept soţ şi soţ în faţa altarului, într-o biserică din Bistriţa, oraşul familiei miresei. Cununia religioasă a fost cerebrată săptămâna trecută în Biserica Protopopiatului, după ce în urmă cu două luni cei doi au spus Da în faţa ofiţerului stării civile, la Bucureşti. După căsătoria religioasă a urmat petrecerea,  la restaurantul Gomar Lux, de pe DN 17. 

image

CLICK pe poze pentru galerie foto

Cei doi artişti au aceeaşi vârstă, 31 de ani, iar relaţia lor a început în urmă cu un an, după ce s-au cunoscut prin intermediul unui site de socializare. La propria nuntă cei doi artişti nu s-au dezminţit:  Iulia şi-a asortat buchetul, a cărui cromatică a urmat linia culorilor tari folosită în picturile sale , cu cămaşa şi cravata soţului, iar Mihai le-a cântat împreună cu Distinto oaspeţilor chemaţi la petrecere. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite