Număr record de amenzi aplicate de poliţişti într-o singură săptămână la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 650 de bistriţeni au fost amendaţi în doar o săptămână pentru că au încălcat regulile de circulaţie rutieră. Principalele infracţiuni au fost cele legate de depăşirea vitezei regulamentare

Polițișii din cadrul IPJ au desfășurat în perioada 22-28 august campania preventivă SPEED, sub egida Organizaţiei Poliţiilor Rutiere Europene. Astfel, au fost organizate acțiuni pe raza județului pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor legale privind regimul de viteză de către conducătorii auto, fiind sancționate 672 de abateri de la Codul rutier.

În cadrul activităților, au fost aplicate 672 de sancțiuni contravenționale pentru încălcarea normelor rutiere, din care 516 s-au aplicat pentru depășirea limitei legale de viteză și au fost reținute în vederea suspendării 10 permise de conducere. „Viteza excesivă este una dintre principalele cauze generatoare de accidente de circulație cu victime de aceea polițiștii au organizat în perioada menţionată acţiuni pentru combaterea încălcării normelor legale privind regimul de viteză de către conducătorii auto, români şi străini, inclusiv cei care execută transporturi comerciale de călători şi mărfuri", explică Antonela Gorgan, purttorul de cuvânt al IPJ BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite