Ultima modă la Bistriţa. Accidente provocate de şoferi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bisriţean de 39 de ani, care nu avea permis de conducere, a fost prins de poliţişti după ce a provocat luni un accident în Bistriţa.

Cristinel M. de 39 de ani din Bistriţa a fost prins luni de poliţişti după ce a provocat un accident pe strada Împăratul Traian şi a părăsit locul accidentului. In urma investigaţiilor a fost descoperită maşina parcată câteva străzi mai departe, iar şoferul s-a dovedit a fi sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

Bistriţeanul este cercetat de poliţist pentru infracţiunile de conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule,  conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală si părăsirea locului accidentului fără acordul organelor de poliţie.

Cazul lui Cristinel M. vine la doar două zile după ce un alb tânăr din Judeţ, Ionuţ Ciurea a provocat un accident în care au decedat partru persoană, după ce a condus fără a deţine permis şi în stare avansată de ebrietate.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite