Locurile de joacă din Bistriţa luate la puricat de Protecţia Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opt primării din judeţ au fost amendate de către Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor dearece nu aveau afişate plăcuţe de avertizare la aparatele de joacă din mai multe parcuri pentru copii.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Bistriţa-Năsăud au verificat mai multe parcuri de joacă din judeţ şi au constatat nereguli privind plăcuţele de avertizare de la intrarea în parcuri. Astfel la Bistriţa au fost constatate nereguli în parcul de pe bulevardul Independenţei bl. 1 şi Bulevardul Decebal bl. K2. Alte parcuri cu nereguli privind afişajul au fost găsite la Feldru, la Sângeorz Băi, la Teaca, la Beclean, Năsăud şi Lechinţa. Potrivit comisarului şef Dina Suciu au fost date opt amenzi în valoare de 8.800 de lei şi două avertismente.

Pe plăcuţele lipsă descoperite de comisari ar trebui să fie trecute denumirea  echipamentului, codul de identificare al echipamentului, seria, anul de fabricaţie, producătorul/reprezentantul autorizat al producătorului/importatorului cu denumirea completă, adresa sediului, datele de contact, limita de vârstă pentru utilizarea echipamentulor, greutatea maxima admisă, înălţimea maximă admisa şi numărul maxim de utilizatori admis.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite