Au fost înmormântaţi cei doi tineri morţi într-un parc de distracţii din Spania FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi tineri bistriţeni morţi săptămâna trecută în Spania, la Zilele oraşului Villacanas, au fost înmormântaţi astăzi în Sigmir, un cartier al Bistriţei

Trupurile lui Ioan şi Daniel Andrei, cei doi tineri care pe data de 9 august au murit în cel mai grav accident petrecut în parcurile de distracţie din Spania în ultimii 30 de ani, au fost aduşi cu avionul în ţară, iar în curtea bunicii lor din Sigmir a avut loc ceremonia de înmormântare.

Sute de oameni din sat şi cunoştinţe din Bistriţa s-au adunat în curtea Rafilei Rus pentru a-i conduce pe ultimul drum pe cei doi tineri de 21 şi 30 de ani. Sicriele celor doi au fost aduse cu avionul din Madrid până la Cluj-Napoca, iar aseara în jurul orei 22.00 au ajuns în Sigmir, pentur ca astăzi să fie ceremonia de înmormântare.

image

CLICK pe poze pentru galerie foto

Cei doi tineri din Sigmir au decedat pe data de 9 august, în jurul orei 4.00 dimineaţa, la Zilele oraşului Villacanas din Spania. Vagonetul în care se aflau cei patru s-a desprins de carusel şi a căzut. Instalaţia era numită „Tarantula" şi era dotată cu mai multe vagonete care se învârteau la viteză mare în jurul unui ax.

Alături de cei doi bistriţeni a decedat şi un prieten de-al lor, Daniel Boian, din Mediaş care lucra ca şi barman în Spania. O verişoară a celor doi, Ancuţa Rus de 16 ani, se află în stare gravă la Spitalul Virgen de la Salud din Toledo. Adolescenta a suferit în urma accidnetului un traumatism cranioencefalic grav. Autorităţile încearcă să determine acum cauzele desprinderii vagonetului care a ucis cele trei persoane.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite