Zilele Culturii Chineze încep mâine la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţii, lectură, proiecţii video şi caligrafie chinezească, toate vor putea fi urmărite începând de luni până pe 7 august la Bistriţa în cadrul Zilelor Culturii Chineze la Bistriţa

Pasionaţii culturii asiatice, dar nu numai pot vizita cea mai mare expoziţie de obiecte vechi chinezeşti organizată vreodată în România. Până pe data de 7 august, la complexul Casa8Tima vor fi expuse zeci de obicete antice din cultura chinezilor, de la măşti până la armament.

Un alt punct de interes major , mai ales pentru copii va fi cursul de caligrafie, ţinut de un profesor de la Insittutul Confucius din Cluj-Napoca. Acesta îi va învăţa pe copii duminică dimineaţa, începând cu ora 11.00, în Parcul Municipal cum să-şi scrie numele cu semne chinezeşti.

Ziua de sâmbătă este dedicată culturii chineze, la teatrul e vară a Centrului Cultural Municipal vor avea loc toată după-masa proiecţii video cu teatru de umbre şi păpuşi, balet şi o reprezentaţie de Tai Chi Chuan, ţinută din singurul grup din România care practică arta luptelor medievale chineze.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite