Dacia Duster pentru managerul judeţului Bistriţa-Năsăud prin programul Rabla pentru instituţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Județean vrea să dea la casat mașinile vechi ale instituțiilor subordonate și să cumpere Dacii noi în valoare de 71.400 de euro.

După ce Consiliul Local Bistrița a aprobat participarea la „Programul de stimulare a înoirii parcului auto" și consilierilor județeni li se propune să accepte casarea unor mațini vechi și achiziționarea de autoturisme noi.

Potrivit proiectului de hotărâre Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) vrea să dea un Mercedes foarte vechi și o Dacia 1310 și să achiziționeze prin programul Rabla o Dacaia Logam MCV cu șapte locuri în valoare de 11300 de euro și o Dacia Duster de 15011 de euro. De asemenea Centrul Școlar de Educație Incluzivă de la Becelan vrea să dea la REMAT o mașină marca Renault și să achiziționeze în schimb un Logan MCV cu șapte locuri în valoare de 12.400 de euro.

În același program este cuprinsă și schimbarea a două mașini de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență pentru vouchere Rabla și achiziționarea la schimb a două Dacii Logan pentru ISU și a unei Dacii Duster 4x4 Cool pentru Consiliul Judeţean, în valoare de 15.650 de euro.

Consilierii județeni din opoziție spun că vor vota acest proiect, exceție face punctul referitor la Duster-ul pentru CJ. „Acea maşină este pentru Vasile Negruşeri. Nu înțelegem pentru ce îi trebuie managerului județului o Dacia Duster. Vom vota proiectul, doar dacă se va exclude achiziționarea acestei mașini. Una era dacă mergea la ISU, care chiar au nevoie de o mașină de teren și alta e să i-o luăm lui Negrușeri", susţine Daniel Suciu, liderul de grup al consilierilor judeţeni de la PSD.

Contactat telefonic, managerul judeţului nu a putut comenta fiind într-o zona fără semnal

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite