E oficial: Gloria Bistriţa va juca în Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul formulat de clubul Gloria Bistriţa la decizia FRF de a nu acorda licenţă clubului bistriţean pentru sezonul 2011-2012 al Ligii I.

Echipa din Parcul Municipal, singura echipă din prima ligă fotbalistică, din provincie care nu a retrogradat niciodată din 1991 încoace va juca în Liga a II-a, aşa cum a decis în urmă cu o lună Federaţia Română de Fotbal. Nici la instanţele internaţionale, bistriţenii nu au avut noroc şi nu vor juca în Liga I deşi preşedintele Jean Pădureanu şi restul conducerii clubului susţin că decizia retrogradării a fost una incorectă.

Alături de Poli Timişoara şi FC Bihor, Gloria Bistriţa va începe sezonul fotbalistic în Liga a II-a.

Oficialii clubului nu au dorit să dea declaraţii, iar pe site-ul oficial al Gloriei Bistriţa se spune că vor reveni cu detalii cupă ce vor primi motivarea decizie TAS, „Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) de la Lausanne a respins apelul depus de ACF Gloria 1922 Bistriţa în ceea ce priveşte neacordarea licenţei pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. Atunci cand TAS va comunica şi motivarea deciziei, vom oferi mai multe detalii", se arată pe site-ul oficial.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite