Prefect de BN: Cel mai tânăr cu salariul cel mai mic. „Poate se calculează în funcţie de vârstă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Cristian Florian, are cel mai mic salariu dintre prefecţii din România. Cu un salariu de doar 3.374 de lei câştigaţi lunar de Florian, acesta a fost devansat de toţi omologii săi din restul ţării.

Prefectul Cristian Florian nu este cel mai sărac dintre prefecţii din ţară, dar este cel mai tânăr şi cu salariul cel mai mic. Acesta nu ştie totuşi pe ce criterii i se calculează remuneraţia lunară şi spune că nici nu îl interesează acest aspect. „Nu ştiam că am cel mai mic salariu din ţară şi sincer nici nu mă interesează acest lucru. Nu m-a interesat niciodată cât câştigă cel de lângă mine. Oricum nu cred că banii pe care îi câştigăm sunt importanţi cât ceea ce facem pentru ei, iar eu încerc să fac cât mai multe, mai ales că ocup o funcţie de o responsabilitate uriaşă", spune Florian.

Prefectul de BN se amuză atunci când vine vorba de calcularea salariului. „Nu ştiu care sunt criteriile după care sunt plătit. Sunt cel mai tânăr prefect din România şi se pare că am şi cel mai mic salariu, poate se calculează şi în funcţie de vârstă", glumeştereprezentantul Guvernului în judeţ.

 Cristian Florian are 33 de ani şi este prefect din 2009. Potrivit declaraţiei de avere deţine o casă de locuit şi un apartament în Bistriţa şi nu are maşină proprie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite