Un bistriţean a încercat să se sinucidă când se întorcea de la muncă din Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 39 de ani din Ilva Mare a încercat să se sinucită noaptea trecută în Năsăud aruncându-se în faţa trenului. Tentativa a eşuat, dar bărbatul a rămas fără ambele picioare.

Ieronim Cleja de 39 de ani din Ilva Mare muncea în Grecia de aproape zece ani, iar ieri s-a întors în ţară în concediu. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei ATF, bărbatul a luat trenul din Cluj-Napoca spre Ilva Mare. „A coborât însă în Năsăud şi a spus că vrea să meargă pe jos până în Ilva Mare. A început să meargă pe linia de cale ferată până a venit trenul accelerat Iaşi-Timişoara când s-a aşezat pe linia ferată şi a aşteptat să îl calce", a declarat subcomisarul Adrian Crăciuneascu.

Bărbatul a lăsat şi un bilet de adio pentru familia sa, în care îşi lua rămas bun de la părinţi, dar nu spunea motivele pentru care a recurs la acest gest. „Avea o situaţie financiară destul de bună, muncea de multă vreme în Grecia împreună cu fraţii săi şi avea aici o casă destul de mare, terminată, gata să se mute în ea. Din câte am înţeles în scrisoarea pe care a lăsat-o familiei nu spunea care au fost motivele pentru care a vrut să se sinucidă", a declarat primarul din Ilva Mare, Alexandru Anca.

Bărbatul nu a murit în urma accidentului şi acum se află internat în Spitalul Judeţean Bistriţa la secţia Terapie intensivă. „bărbatul a fost adusă în această dimineaţă la ora 5.13 minute la Unitatea de Primire a Urgenţelor fiind intubat şi în şoc hemoragic. Acesta avea o amputaţie la nivelul coapselor la ambele picioare. S-a intervenit chirurgical de urgenţă, iar acum se află internat în terapie Intensivă fiind stabil hemoragic", a declarat Gabriela remeş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite