S-a desemnat cea mai frumoasă bistriţeancă din 2011, Alexandra Cordoş. GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concursul Miss Bistriţa 2011 şi-a desemnat câştigătoarea în postura Alexandrei Cordoş, o dansatoare profesionistă de 18 ani.

Alexandra Cordoş este Miss Bistriţa 2011, iar timp de un an aceasta va reprezenta oraşul. Alături de Alexandra au concurat alte nouă fete pentru titlul de Miss Bistriţa, locurile doi şi tri fiind ocupate de Darisia Creţa şi Iulia Maroşan.

image

Miss Bistriţa a câştigat un colier cu diamant şi perlă şi un abonament la aerobic şi o rochie de seara creată de Tina Olari.

image

Alexandra Cordoş este proaspăt absolventă a Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu" şi este dansatoare de şapte ani la clubul Floris. În 2010 a fost finalistă la concursul „Miss Bikini“. frumoasa Miss Bistriţa spune că nu se aştepta să câştige concursul pentru că a avut concurente puternice. „Concursul nu mi s-a părut foarte greu, deşi adversarele au fost pe măsură. Am avut adversare foarte frumoase, inteligente sş care arătau foarte bine. Sincer, nu ma aşteptam sp catig. Toate fetele mi s-au parut foarte frumoase, s-au descurcat foarte bine şi la repetiţi şi acum la concurs“, a declarat Alexandra.

image
Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite