Rezultate contestaţii Bacalaureat 2011 Bistriţa. VEZI rezultatele la contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevi la Bacalaureat 2011
Elevi la Bacalaureat 2011

Reporterii „Adevărul" vă vor prezenta în timp real rezultatele contestaţiilor la examenul de Bacalaureat. Află primul de pe bistrita.adevarul.ro care sunt REZULTATELE FINALE pentru Bistriţa.

UPDATE:Mai multe centre de Bacalaureat din Bistriţa au afişat rezultatele contestaţiilor, însă Inspectoratul Şcolar Bistriţa-Năsăud a anunţat că la unele centre se mai lucrează încă la procesarea rezultatelor. Potrivit reprezentaţilor ISJ doar 373 din cele 1553 de contestaţii au fost admise. Deocamdată nu este clar câte medii au fost crescute şi câte scăzute în urma admiterii contestaţiilor şi nici câţi au reuşit să treacă examenul în urma recorectărilor.Rămâneţi pe bistrita.adevarul.ro pentru a afla mai multe despre aceste rezultate.

Mai bine de jumătate dintre elevii care au dat Bacalaureatul la Bistriţa au contestat luni notele pe care le-au primit. La nivelul întregului judeţ au fost depuse 1553 de contestaţii, din cre cele mai multe la matematică, 550, urmate de limba şi literatura română, 503 şi biologie vegetală, 166 de contestaţii.

Rezultatele vor fi afişate astăzi la centrele de examinare. Rămâneţi pe bistrita.adevarul.ro pentru a vedea toate rezultatele

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite