Peste 1500 de contestaţii la Bacalaureat 2011 în Bistriţa-Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1500 de elevi din Bistriţa au contestat notele obţinute  la Bacalaureat şi speră să obţină o creştere a notei şi mai ales să promoveze examenul.

Potrivit datelor centralizate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, 1553 de absolvenţi ai liceului au făcut astăzi contestaţie la notele obţinute în examenul de Bacalaureat. Cele mai multe contestaţii au fost depuse la centrul de evaluare de la Grupul Şcolar Grigore Moisil, acolo unde 304 elevi speră să obţină note mai mari. Au urmat apoi absolvenţii care au dat bacalaureatul la Năsăud la Colegiul Naţional George Coşbuc, 280, şi cei de la Beclean, 232 de contestaţii. Nici absolvenţii de la liceele cu rezultate foarte bune nu au fost mulţumiţi cu notele, la centrul de evaluare de la Colegiul Naţional Liviu Rebreanu au depus contestaţii 130 de absolvenţi, o treime dintre cei care au dat bacul acolo, iar la Colegiul Naţional Andrei Mureşanu au fost 212 contestaţii.

Cele mai multe note contestate au fost la Matematică T2, acolo unde 550 de elevi au fost nemulţumiţi, urmaţi imediat de Limba şi Literatura Română cu 503 contestaţii.  Şi comisia de verificare a lucrărilor de la biologie va avea de muncit deoarece 166 de elevi au contestat notele obţinute.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite