Elevul din Năsăud care a copiat la Bac a ajuns pe mâna poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul elevului din Năsăud care a fost prins în timp ce copia la bac cu telefonul mobil a fost transferat în sarcina poliţiei pentru că Inspectoratul Şcolar Judeţean nu are autoritate să facă cercetări.

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct, Mircea Romocea, ei au trimis o comisie în această dimineaţă la Năsăud, dar s-a dovedit că ei nu au autoritate să verifice telefonul pe care s-au primit mesajele. „S-au autosesizat organele abilitate să facă cercetări în acest caz, iar telefonul va fi predat poliţiei pentru a verifica ce conţin mesajele din telefon şi cine anume a fost expeditorul lor. Cert este că acel elev a comunicat cu cineva în timpul examenului. Doi supraveghetori l-au văzut că a deschis telefonul şi a trimis şi primit mesaje", a declarat Romocea.

Comandantul Poliţiei oraşului Năsăud, Ilie Câmpan, a spus că aşteaptă să primească telefonul elevului în cursul după-amiezei. „Am discutat cu inspectorul general Vasile Marc şi în această după masă urmează să primim telefonul elevului pentru a verifica acele mesaje. Pe noi însă nu ne interesează cine a trimis acele mesaje dacă nu se dovedeşte că a fost o faptă penală", a spus ieri după-masă Câmpan. Poliţiştii năsăudeni spun că acest caz este unic în istoria postdecembristă a oraşului

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite