Peste 50 de chiulangii au fost prinşi de jandarmii bistriţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii bistriţeni au organizat ieri, de dimineaţă, încă o acţiune prin oraş pentru a prinde elevii care chiulesc de la orele de curs.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Georgeta Căşvan, spune că au fost vizate câteva locuri unde se ştie că merg elevii în loc să fie la cursuri. „19 şcolari au fost găsiţi în anumite unităţi de alimentaţie publică sau în parcurile din apropierea şcolilor. Le-au fost întocmite procese-verbale care au fost date apoi directorilor pentru a lua măsurile de rigoare", afirmă Georgeta Căşvan.

Celor 19 li se va scădea nota la purtare. Această acţiune a jandarmilor a început săptămâna trecută la Beclean şi s-a organizat ca urmare a solicitărilor directorilor de şcoli din judeţ. Tot ieri au mai fost găsiţi alţi 31 de chiulangii de către poliţişti care au informat directorii şcolilor unde învaţă aceştia.

De gestul jandarmilor au fost mulţumiţi locatarii blocurilor din apropierea liceelor unde învaţă chiulangii. „Oamenii susţin că nu de puţine ori elevii de liceu aleg să îşi petreacă orele alocate studiului, în baruri sau în parcurile din apropierea instituţiilor de învăţământ", adaugă purtătorul de cuvânt al jandarmilor bistriţeni.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite