60 de bistrițeni au străbătut județul cu mingea la picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Drumul Mingii" a plecat în această dimineață din Bistrița către Sovata, iar de acolo mai departe la Brașov unde, pe 25 mai, va avea loc finala Cupei României Timișoreana la fotbal între Steaua și Dinamo București.

Bistrițenii au răspuns foarte bine chemării făcute de organizatorii acțiunii Forbal Adevărat și 60 de persoane din județ urmează să ducă mingea la picior pe Drumul Mingii.

Potrivit organizatorilor, 30 de persoane au dus mingea de la Reghin la Bistrița pe traseul Reghin, Monor,Șieu, Domnești, Monariu, Budacu de Jos, Bistrița. Ieri în Piața Mihai Eminescu din Bistrița au avut loc mai multe concursuri pentru iubitorii fotbalului, iar Miodrag Belodedici și Costel Orac au împărțit autografe fanilor.

În această dimineață, alți 30 de bistrițeni au pornit cu mingea la picior către Sovata. „Au fost alese 30 de persoane care au adus mingea de la Reghin la Bistrița din cele 88 înscrise pentru acest traseu și încă 30 care o vor duce de aici până la Sovata. Pe acest traseu au fost înscriși 73 de iubitori ai fotbalului adevărat", au explicat organizatorii evenimentului.

Primul care pornit în jurul orei 9 dimineața cu migea din Bistrița a fost Călin Farcaș, un fost jucător al Gloriei Bistrița actualmente membru în staff-ul clubului de fotbal bistrițean.

Bistrița a afost ultima orpire importantă a mingii înainte de marea finală de la Brașov din 25 mai.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite