Belodedici îşi sărbătoreşte ziua de naştere la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miodrag Belodedici împlineşte astăzi 47 de ani şi îşi sărbătoreşte aniversarea la Bistriţa cu un şpriţ şi prietenii de la Drumul Mingii.

Prezent la Bistriţa cu ocazia campaniei Drumul Mingii, Miodrag Belodedici îşi sărbătoreşte aniversarea alături de suporterii bistriţeni ai fostbalului adevărat. Din păcate, prietenul lui cel mai bun, bistriţeanul gabi Balint nu a putut să-i fie alături tocmai la Bistriţa. „De-a lungul anilor mi-am sărbătorit numeroase aniversări pe terenul de fotbal, astăzi o fac tot cu mingea la picior dar nu pe stadion ci la Bistriţa cu ocazia Drumului Mingii. Nu aş putea să spun care este cea mai frumoasă aniversare a sa, da recunoaşte că cele mai frumoase chefuri aniversare au fost după meciurile jucate în aceeaşi zi şi câştigate. „Eu nu am avut ocazia să înscriu goluri de ziua mea, nu prea era treaba mea să dau gol, fiind fundaş.

Belodedici este singurul român care a câştigat de două ori Liga Campionilor cu două echipe diferite, Steaua Bucureşti în 1986 şi Steaua Roşie Belgrad în 1991.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite