Mamă cercetată pentru ucidere din culpă după ce i-a ars copilul în rulotă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama copilului de 2 ani decedat vineri seara este cercetată pentru ucidere din culpă după ce rulota în care locuiau a luat foc de la o lumânare uitată aprinsă.

Potrivit poliţiştilor, Aurelia Horvat de 8 ani este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca în funcţie de rezultatele constatărilor medico-legale şi a stabilirii împrejurărilor exacte a comiterii faptei să se propună soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud. 

Incendiul a izbucnit în jurul orelor 23.00 într-o rulotă din satul Posmus, comuna Şieu. Rulota, care servea drept locuinţă pentru o familie cu doi copii a fost cuprinsă de flăcări de la o lumânare lăsată aprinsă de Aurelia Horvat pe masă. Aceasta, împreună cu cei doi băieţi de 4 respectiv 2 ani au adormit şi s-au trezit abia când rulota ardea. Un vecin care a zărit flăcările a sărit să-i ajute pe cei trei. Nu a reuşit însă să o scoată decât pe mama de 18 ani şi pe băieţelul de 4 ani. Cel mai mic dintre ocupanţii rulotei, un băieţel de 2 ani n-a mai putut fi scos pentru că plafonul rulotei cuprinsă de flăcări s-a prăbuşit peste micuţ.

Echipajul de pompieri ajuns la faţa locului nu a mai putut constata decât că rulota arsese în proporţie de 90 %. Aurelia Horvat şi fiul său care a supravieţuit au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bistriţa cu arsuri şi intoxicaţii.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite