O suceveancă a câştigat trofeul Vleria Peter Predescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marele câştigător al trofeului Valeria Peter Predescu, unul dintre cele mai importante concursuri folclorice din Bistriţa, a fost desemnată ieri de o tânără din Suceava, Andreea Cristina Haisan

Juriul celei de-a doua ediţie a Festivalului Valeria Peter Predescu, care s-a desfăşurat la Bistriţa în perioada 4-5 mai, a decis câştigătorii de anul acesta. În frunte cu interpretul Ioan Bocşa, juraţii au acordat marele premiu sucevencei Andreea Cristina Haisan. Aceasta a primit un premiu de 1500 de lei şi trofeul competiţiei.

Pe lângă premiul cel mare s-au acordat şi premii pentru intrpretarea unor cântele ale Valeriei Peter Predescu, bistirţencei Cristina Bugnar şi Lorenei Pascu din Hunedoara. De asemenea juriul a oferit două premii speciale artiştilor Ilie Caras din Cernăuţi şi Ioana Maria Unguraş din Sălaj. Premiul de popularitate şi premiul III a fost căştigat de Ana Maria Născuţiu de la noi din judeţ.

Dupa Gala Laureaţilor, căştigătorii ediţiei de anul trecut, Paul Daniel Ananie şi Eugenia Horoba, au susţinut un minirecital.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite