Aparatură medicală de ultimă generaţie la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a evenimentului „Zilele medicale bistriţene" este în plină desfăşurare în olul Hotelului Metropolis. Mai multe firme distribuitoare de aparatură medicală au expus diferite produse pentru medicii bistriţeni interesaţi.

„Deşi este criză şi au scăzut vânzările, am avut ceva clienţi la Bistriţa. Medicii preferă să achiziţioneze aparatură medicală de ultimă generaţie de la astfel de expoziţii pentru că beneficiază şi de oferte speciale şi pot să să ia contact direct cu aparateleu, explică Mihai Andreiciuc, director de vânzări a unei firme din Bucureşti care a expus la Bistriţa.

Expoziţia va fi deschisă până sâmbătă, iar în această perioadă au loc şi mai multe conferinţe ţinute de medici cunoscuţi din Cluj-Napoca, Târgu Mureş şi alte centre universitare româneşti. La prima ediţie a Zilelor medicale bistritene şi-a anunţat prezenţa şi preşedintele Colegiului Medicilor din România, prof. dr. Vasile Astarastoaie, dar şi rectorul Universităţii de Medicină din Cluj-Napoca prof. dr. Constantin Ciuce.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite