Preşedinele Clubul Lions Bistriţa: “Să fim cu toţii Lei si să dăm o mână de ajutor poporului japonez!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Lions Bistriţa a lansat o  campanie de într-ajutorare pentru Japonia. Conducerea ONG-ului a deschis un cont la o bancă din oraş şi, dacă fondurile vor permite, intenţionează să aducă 20 de copii japonezi într-o tabără de o lună la Bistriţa.

Preşedintele Clubului Lions Bistriţa, Ioan Peteleu, spune că, într-o primă fază, s-au făcut un banner şi 200 de insigne cu design special care au fost oferite donatorilor. Primul eveniment din acest proiect la care clubul a participat a fost concertul de muzică simfonică organizat zilele trecute de Fundaţia "Societatea de Concerte" din Bistrița. "Proiectul va continua şi cu alte evenimente, iar toate sumele colectate cu diversele ocazii vor fi donate", afirmă Peteleu.

Acesta mai zice că membrii Lions din Bistriţa şi-au mai propus, dacă donaţiile vor permite, să aducă, pentru o lună, linişte în sufletele a 20 de copii japonezi. "Deocamdată avem în jur de 2000 de lei strânşi. Dacă se vor strânge suficienţi cât să asigure plata transportului vrem să aducem 20 de copii pentru patru săptămâni într-o tabără în judeţ. Să fim cu toţii Lei si să dăm o mână de ajutor poporului japonez, greu încercat în acestă perioadă!", este de părere Ioan Peteleu.

Cei care vor să facă donaţii o pot face în contul deschis la Banca Transilvania la numărul de cont RO11BTRL00601205263595XX (cu menţiunea Proiect Japonia). Pentru donaţii în numerar se poate lua legătura cu trezorierul clubului, Marcel Pintea, la telefonul 0754-035372.

Clubul Lions Bistriţa s-a înfiinţat la data de 29 ianuarie 2004 şi are 25 de membri fondatori, de diverse profesii.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite