Ameninţare cu bombă la şcoala din Nimigea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un copil de 11 ani din Tăure a sunat vineri dimineaţa la 112 şi a anunţat o alarmă cu bombă la şcoala din Nimigea. În urma verificărilor s-a dovedit că forţele specializate au fost puse pe drumuri de o glumă proastă

Potrivit poliţiştilor, în jurul orei 7.30 s-a primit o alarmă falsă privind amplasarea unei bombe în interiorul Şcolii Generale din Nimigea. În urma verificărilor efectuate de poliţiştii de la Poliţia Oraşului Năsăud s-a stabilit că alarma a fost falsă.

„În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul apelului fals, în persoana minorului I. C. din Tăure. Se continuă cercetările de către BAESP sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare", arată inspectorul principal de poliţie Mariana Petroşanu, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Potrivit viceprimarului din Nimigea, Alexandru Blaga, activitatea la şcoală a fost blocată aproape două ore. „Au venit pompierii, geniştii de la SRI şi poliţiştii. S-au făcut verificări, dar din fericire s-a dovedit a fi o alarmă falsă. Din câte am înţeles copilul a fost pus de un bărbat aflat în stare de ebrietate să efectueze apelul, dar nu ştiu sigur", explică viceprimarul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite