Mai sunt locuri libere la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bistriţenii care îndrăgesc teatrul pot merge mâine seară la piesa „Cele 7 zile ale lui Simon Labrosse", de Carole Fréchette, pusă în scenă de Teatru „Scena" din Târgu-Mureş. Spectacolul va fi găzduit, de la ora 19.00, de Centrul Cultural Municipal "George Coşbuc".

Reprezentanţii instituţiei spun că un bilet costă 10 lei şi că s-au cumpărat deja 200 de bilete, capacitatea sălii fiind de 400 de locuri.

„Cele 7 zile ale lui Simon Labrosse" prezintă viaţa unui comis-voiajor foarte sărac şi deprimat, care nu mai poate vinde decât iluzii. Personajul este mai degrabă un psiholog care „adună" grijile oamenilor decât un comerciant.

Acţiunea piesei se desfăşoară în cadrul unei societăţi agresive care striveşte orice fărâmă de individualitate. Pe scenă vor urca Liviu Pancu, Nicoleta Dănilă, George Sfârâială-Petrişor. Regia tehnică este asigurată de Gheorghe Ruta, luminile şi muzica, Alexandru Mărginean, tehnica, Gheorghe Ruta.

Piesa de teatru a fost scrisă de Carole Fréchette, actriţă, critic şi scriitoare cu studii de actorie la „National Theatre School" din Canada. Aceasta este autoarea mai multor piese appreciate peste tot în lume.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite