Astăzi începe marea curăţenie de primăvară în Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii de la Urbana şi Aquabis, dar şi locatarii din blocurile de locuinţe vor fi prinşi timp de o lună într-un program de curăţare generală a oraşului.

„Luna curăţeniei de primăvară" se desfăşoară în perioada 14 martie - 15 aprilie, iar începând de astăzi, angajaţii Urbana vor începe să cureţe, să spele şi să dezinfecteze containerele şi platformele punctelor de colectare a deşeurilor din zona blocurilor de locuinţe. Lucrătorii de la Aquabis vor curăţa gurile de scurgere ale canalizării din întreg oraşul, iar cetăţenii din cartierele mărginaşe ale municipiului vor fi să îşi cureţe şanţurile şi podeţele din din jurul proprietăţilor. Inspectorii de la Serviciul Salubrizare din cadrul Primăriei vor inspecta în perioada 11-15 aprilie felul în care bistriţenii şi-au curăţat proprietăţile şi vor aplica amenzi între 300 şi 1500 de lei.

În această lună vor avea loc şi acţiuni de curăţare a malurilor din oraş, „Vor fi curăţate malurile râului Bistriţa,  Valea Căstăilor, şanţurile de gardă de pe Drumul Cetăţii, Calea Clujului, mai multe străzi din oraş şi Valea Jelnei şi Valea Budacului", a declarat Mihai Ruşti, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa.

Curăţarea spaţiilor verzi din oraş va fi efectuată de către angajaţii Direcţiei Servicii Publice Bistriţa, pe o suprafaţă de 59.474 mp, pe un număr de 12 străzi, precum şi în Parcul Municipal pe o suprafaţă de  34.923 mp. În jurul blocurilor curăţenia va fi realizată de către asociaţiile de proprietari

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite