În comă din cauza scurgerilor de gaze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi fraţi din Beclean au ajuns aseară în comă la Spitalul Judeţean Bistriţa după ce s-au intoxicat cu monoxide de carbon.

Doi bătrâni din Beclean, frate şi soră au ajuns la spital în stare gravă după ce în locuinţa femeii au existat scurgeri de gaz necontrolate. Bătrânul se afla în vizită la sora lui când a observant că femeii i s-a făcut rău şi a sunat la ambulanţă. Până să ajungă medicii ambii bătrâni erau leşinaţi din cauza intoxicaţiei cu monoxide de carbon.

Ambulanţa a soclitat ajutorul pompierilor pentru a sparge uşa locuinţei în care se aflau cei doi după care i-au transportat la Spitalul Judeţean din Bistriţa. Prima care şi-a revenit a fost femeia de 62 de ani, care şi-a revenit încă din ambulanţă, iar bărbatul a redevenit conştient imediat după ce  ajuns la spital. „Cei doi se află în afara oricărui pericol. Cei doi au fost externaţi pe proprie răspundere", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Gabriela Remeş.

Intoxicarea celor doi fraţi s-a datorat potrivit pompierilor unor scurgeri monoxid de carbon emanat de o o sobă din imobil, coşul de evacuare a gazelor era înfundat.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite