Un tânăr bistriţean a murit după o bătaie în faţa unui bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Rus, un tânăr de 22 de ani din Bistriţa a fost bătut azi noapte în parcarea unui club din Bistriţa, iar după ce a ajuns la spital a decedat în urma rănilor suferite.

Poliţia a fost anunţată de către Spitalul Judeţean de faptul că un tânăr de 22 de ani. Paul Rus s-a prezentat la spital cu răni grave în jurul orei 03.30, dimineaţa, iar două ore mai târziu acesta a decedat la spital. Tânărul a fost primit la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu şoc hipoanabolic, traumatism cranio-cerebral acut, traumatism toraco-adbominal şi suspect de ruptură de splină. „A fost internat de urgenţă la secţia chirurgie şi s-a intervenit chirurgical, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul a decedat în jurul orei 05.00 dimineaţa", a declarat Gabriela Remeş, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Bistriţa: O lovitură de pumn în ficat i-a pus capăt vieţii tânărului ucis sâmbătă noaptea

Tânărul suspectat că l-a ucis pe Paul Rus arestat 29 de zile

Poliţiştii au găsit un suspect pe care îl anchetează pentru lovituri cauzatoare de moarte. „Din primele cercetări efectuate, s-a stabilit că în urma unei altercaţii spontane petrecută la un bar pe strada Subcetate din Bistriţa, bărbatul a fost împins de către Alexandru S. de 29 ani din Bistriţa şi a căzut într-un şanţ. În cauză  se efectuează cercetări sub directa îndrumare a procurorului criminalist sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte", se arată într-un comunicat de presă al IPJ.

UPDATE:

Procurorul criminalist care anchetează cazul nu a dispus încă luarea măsurii de arest preventiv pentru tânărul suspectat că ar fi autorul faptei până la primirea rezultatelor necropsiei de la Institutul de Medicină Legală.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite