În judeţul Bistriţa-Năsăud nu se schiază pe nicio pârtie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe niciuna dintre pârtiile din judeţul Bistriţa-Năsăud nu se schiază în aceast weekend. Deşi a început de câteva zile să ningă, în zonele de munte din judeţ nu este destulă zăpadă pentru ca iubitorii sporturilor de iarnă să poată să iasă pe pârtie. 

Acest weekend nu a fost cu noroc pentru împătimiţii sporturilor de iarnă care au dorit să-şi scoată schiurile sau plăcile de snowboard pentru a merge pe o pârtie din judeţ. Nici la Valea Blaznei şi nici la Tihuţa telescaunele nu au fost puse în funcţione şi, în afară de sanie, nu s-a putut practica nici un alt sport de iarnă pe pârtii.
Reprezentanţii complexului Alpina Blazna spun că în zonă ninge de vineri, dar încă nu este destulă zăpadă pentru a scoate utilajele să bată  pârtia şi nici pentru a porni telescaunul care nu a mers anul acesta deloc.  Aceeaşi situaţie este şi în pasul Tihuţa. Nici astăzi şi nici mâine nu se va putea schia pe pârtia de la Piatra Fântânele. Aici a fost pornit de câteva ori în această iarnă telescaunul, dar nu a fost nicio zi în care să fie condiţii optime de cobrât pârtia.

Bistriţenii care doresc totuşi să petreacă acest sfârşit de săptămână pe schiuri se pot duce în judeţele vecine, la Cluj, Maramureş sau Suceava, acolo unde pe pârtiile dotate cu tunuri de zăpadă, se poate schia fără probleme.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite