Dispărut în ziua de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căutările bătrânului continuă
Căutările bătrânului continuă

Un bătrân de 68 de ani din Leşu, Gheorghe Oarcăs, a dispărut în noaptea de Crăciun în timp ce era plecat la colindat. Abia după două zile a fost observată de către vecini dispariţia acestuia şi a fost anunţată poliţia

Autorităţile au găsit pe marginea unei răpe căciula acestuia, dar trupul e de negăsit. Căutătorii bănuiesc că bărbatul a căzut în râul Leşu şi apa care a crescut mult pe 25 decembrie l-a luat şi l-a purtat în aval.
"Bărbatul locuia singur. În noaptea de Crăciun a fost plecat la rude la colindat şi undeva pe drum a dispărut. Vecinii au observat după două zile că nu era fum de câteva zile în casă şi au anunţat poliţia. De atunci îl căutăm, dar nu am găsit decât căciula lui prinsă în nişte crengi pe marginea unei râpe lângă drum. Probabil se afla sub influenţa alcoolului şi a căzut. Pe fundul râpei curge râul Leşu care, în ziua de Crăciun, a crescut foarte mult din cauza ploilor, aşa că e posibil să-l fi dus în aval. Pompierii şi poliţiştii l-au căutat până şi în Ilva Mică şi Feldru, dar nici urmă de el", explică primarul din Leşu, Nicolae Lupşan.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite