Circulaţie îngreunată în pasul Tihuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tir a blocat circulaţia pe DN 17
Un tir a blocat circulaţia pe DN 17

Un tir înmatriculat în Bucureşti a încurcat astăui, timp de mai multe ore, una dintre cele trei benzi de circulaţie în Pasul Tihuţa. Şoferul tirului a derapat şi s-a răsturnat blocând o bandă de circulaţie după ce a depăşit în viteză o autospecială folosită de drumarii bistriţeni pentru dezăpezire.

Tirul mergea spre Suceava şi s-a răsturnat la cota 1201 metri înălţime. În zonă s-a circulat cu greutate mai multe ore.  „Nu sunt probleme foarte mari pe DN 17, dar şoferi de genul celui cu tirul îngreunează circulaţia foarte mult. Tirul nu s-a răsturnat, doar a derapat şi cum avea remorcă a blocat o bandă de circulaţie. În zonă sunt două benzi pentru urcare, aşa că se poate circula totuşi, dar trebuie mai multă grijă", a declarat Vasile Curtean, şeful secţiei de Drumuri şi Poduri Bârgău.

„Şoferul se deplasa pe direcţia Bistriţa Suceava când într-o curbă a derapat şi a blocat o bandă de circulaţie. În urma accidentului nu au rezultat victime şi nici pagube materiale. Angajaţii de la Drumuri Naţionale încearcă să elibereze cât mai repede banda blocată pentru a o reda circulaţiei", a explicat şi comisarul Valer Andreica de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite