Şmecher din Bistriţa, prins băut la volan „zburând“ cu 107 km/oră prin oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este cercetat penal după ce a fost prins de poliţişti conducând băut şi cu viteza de 107 kilometri pe oră, pe o stradă din Bistriţa.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, un tânăr de 22 de ani din satul Agrişu de Sus a fost prins de poliţişti, marţi după-amiază, în timp ce conducea pe strada Libertăţii din Bistriţa un autoturism cu viteza de 107 kilometri pe oră.

"Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea recoltării de probe biologice. I-a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală", arată sursa citată.

Potrivit comunicatului, şoferul a fost amendat şi i-a fost reţinut permisul de conducere. Strada Libertăţii din Bistriţa se suprapune pe DN 17, drumul care leagă Transilvania şi Moldova.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite