Aproape 1200 de absolvenţi aşteptaţi să-şi dea azi bacul la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi se desfăşoară a doua probă scrisă a bacalaureatului de toamnă. În Bistriţa-Năsăud,  aproximativ 1200 de elevi vor susţine astăzi probele scrise la istorie şi matematică.

Potrivit Inspectoratului Şcolaj Judeţean Bistriţa-Năsăud s-au înscris la proba de istorie 18 absolvenţi, iar la matematică aproape 1180. „Avem înscrişi 20 de absolvenţi care vor susţine proba la matematică T1 şi alţi 1157 pentru T2", declară Anamaria Leuca, purtătorul de cuvânt al IŞJ BN.

Ieri a avut loc proba scrisă la Limba şi literatura maternă şi a fost înscris un singur elev pentru această probă, dar nu s-a prezentat la examen.

Mâine absolvenţii care şi-au picat examenul în sesiunea din vară vor fi liberi, iar vineri vor susţine ultima probă la la alegere a profilului şi a specializării : istorie, biologie, chimie, fizică, geografie şi economie. Majoritatea candidaţilor au optat pentru biologie. Rezultatele parţiale alea celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului se vor afişa pe 4 septembrie. În aceeaşi zi se vor putea depune contestaţii. Rezultatele finale se vor afişa în data de 7 septembrie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite