Bistriţa: A adormit la volan şi şi-a accidentat soţia - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: A adormit la volan şi şi-a accidentat soţia - revista presei locale
Bistriţa: A adormit la volan şi şi-a accidentat soţia - revista presei locale

Zi nefastă pentru două persoane de pe Valea Ilvelor, soţ şi soţie, protagoniştii unui accident de circulaţie petrecut în urmă cu circa o oră pe raza comunei Feldru. În jurul orei 17.30, Ştefan S. (59 de ani) din Ilva Mare, în timp ce conducea o Dacie Logan pe DN 17 D la ieşirea din Feldru spre Năsăud, a aţipit la volan şi a colizionat un stâlp de iluminat public..

Dacă şoferul a scăpat, după impact, doar cu nişte zgârieturi minore, soţia sa, Elisabeta (57 de ani), s-a ales cu un traumatism la coloana vertebrală, femeia fiind preluată de o ambulanţă a staţiei din Năsăud şi transportată la spitalul din Bistriţa pentru investigaţii şi tratament. Detalii pe www.mesagerul.ro.

Fără primar, consilierii au decis: 7 blocuri reabilitate

Consilierii locali s-au întâlnit astăzi în cea mai scurtă şedinţă din acest mandat. Într-o şedinţă extraordinară care a durat 10 minute, s-a votat Studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii: „Reabilitarea termica a 7 blocuri de locuinte – Etapa III”. Şedinţa s-a desfăşurat fără primarul Ovidiu Creţu, acesta aflându-se în concediu.Detalii pe www.citynews.ro.

Poliţiştii îşi plătesc din banii lor telefoanele de serviciu

Poliţiştii bistriţeni vor fi nevoiţi să îşi plătească singuri telefoanele mobile, în cazul în care intenţionează să îşi păstreze telefonul de serviciu. Acest lucru se datorează crizei economice care a lovit şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud. Au rămas fără bani de telefoane mobile! Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud nu mai are bani să plăteasca telefoanele mobile de serviciu. Mai mult pe www.bistriteanul.ro.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite