Ziua a opta de proteste la Bistriţa: „Băsescule de la noi, ţi-am adus plasa înapoi" FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu fiecare zi care trece, protestatarii bistriţeni sunt tot mai originali în ceea ce priveşte scandarile împotriva puterii şi a preşedintelui Traian Băsescu.

În cea de-a opt zi de proteste, bistriţenii adunaţi în faţa palatului Administrativ din oraş au scandat o oră şi jumătate împotriva preşedintelui Traian Băsescu, a Guvernului şi a politicienilor din partidul aflat la putere. Duminică seara, peste 200 de bistriţeni au înfruntat frigul pentru a participa la proteste şi a-şi arăta susţinerea faţă de sutele de oameni care ies în fiecare seară în Piaţa Universităţii din Bucureşti, dar şi pentru a-şi striga ofurile.

image

CLICK pe poze pentru GALERIE FOTO

Un moment inedit al protestului de duminică seara a fost atunci când un protestatar a scos o plasă portocalie, pe care a primit-o în campania electorală pentru alegerea preşedintelui şi pe care scria „Băsescu pentru România", mulţimea a început să strige „Băsescule de la noi ţi-am adus plasa înapoi", iar apoi au dat foc sacoşei.

Pe lângă scandările obişnuite, „Jos Băsescu!" şi „Noi de-aicea nu plecâm, nu plecăm acasă, până nu ne căpătăm demnitatea noastră", protestatarii din Bistriţa au intonat imnul României şi au cântat Hora Unirii.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite