Zilele Bistriţei au ajuns pe autofinanţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia de anul acesta  a Zilelor oraşului, programate pentru perioada 15-17 iulie vor costa 150 de mii de lei, a anunţat astăzi primarul Ovidiu Creţu.

Primarul susţine însă că banii cheltuiţi cu spectacolele nu vor afecta bugetul oraşului, deoarece manifestarea se autofinanţează din taxele plătite de comercianţii ambulanţi. Zilele Bistriţei se vor desfăşura concomitent în Complexul Heidenfeld din Viişoara şi pe Pietonalul Liviu Rebreanu.

Se impart între două scene

 Ediţia de anul acesta se va împărţi din nou între două scene, cea din Complexul Heidenfield, localitatea Viişoara şi Pietonalul Liviu Rebreanu, acolo unde scena a fost instalată încă de săptămâna trecută. Anul acesta, la aniversarea a 747 de ani de atestarea documentară a oraşului, organizatorii din Primăria Bistriţa au adus un show special, Mozart Rocks. Acesta va fi piesa de rezistenţă a celor trei zile de festival, după ce anul trecut proiectul „trei tenori" a fost cel mai important spectacol. Muzicienii de la Mozart Rocks, care vor concert ape scena de pe Pietonalul Liviu Rebreanu sâmbătă  vor fi urmaţi în aceaeşi seară de  Tribute To AC/DC şi de Casa Locco. Trupa din Bistriţa va încheia de altfel spectacolul de sâmbătă în jurul miezului nopţii.
În programul de pe Pietonal de duminică va evolua Prefix 990 , urmat de Krypton, Alex Velea şi Smiley, care va evolua după ora 23,40. Pe scena din Heidenfeld vor urca formaţii de dansuri, muzică popular şi solişti locali mai puţin consacraţi. 

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite