Zeci de bitriţeni donează sânge în prag de sărbători – revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Zeci de bistriţeni au decis să doneze sânge chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Unii au ales această metodă pentru a face rost de nişte bani în plus, iar alţii cu speranţa că vor putea salva o viaţă în perioada sărbătorilor

Cei mai mulţi bistriţeni au decis să doneze sânge chiar în această perioadă. De acest lucru s-au convins reprezentanţii Centrului, care în restul anului se confruntă cu o criză de sânge pentru aproape toate grupele sanguine. Detalii pe Bistriteanul.

Dascălii primesc doar o treime din cei 100 de euro

Potrivit unei note primite recent de la Ministerul Educaţiei, profesorii din Bistriţa-Năsăud vor primi, până marţi, 22 decembrie, doar 130 de lei din cei o sută de euro destinaţi achiziţionării de materiale şcolare. Detalii în Mesagerul.

Drumarii, pasibili de puşcărie dacă nu-şi fac treaba

Acestora li s-a atras atentia ca daca se petrec evenimente rutiere care conduc la decesul vreunei victime şi se constată că la baza accidentului au stat condiţiile de trafic, adminstratorilor drumurilor judeţene şi naţionale li se pot întocmi dosare penale pentru omor din culpă. Citynews.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite