Bistriţa: Nunta Zamfirei aduce la Bistriţa artişti din 11 ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Folclor  „Nunta Zamfirei”  vor participa artişti din toate colţurile  lumii. 

Pe scena festivalului vor urca ansambluri folclorice din Spania, Italia, Franţa, Cipru, Rusia, Turcia, Israel, Croaţia, Ucraina, Bulgaria, Ecuador. Ediţia a XIV-a a festivalului va debuta pentru public duminică 26 iulie şi se va încheia în data de 30 iulie.

Toate grupurile folclorice se vor aduna duminică la ora 11.00, în faţa Centrului Cultural Municipal, iar o jumătate de oră mai târziu vor începe parada portului popular pe traseul Centrul Municipal - Piaţa Mică - pietonalul "Liviu Rebreanu" - Biserica de la Coroana. Tot duminică, bistriţenii sunt invitaţi, de la ora 13.30, la un târg internaţional de artă populară care va avera loc în parcul municipal. De la ora 21.00 va începe Gala Folclorului Românesc . Manifestările contiună în data de 27 iunie în oraşul Năsăud şi în 28 iulie în loicalitatea Romuli. Miercuri, 29 iulie,  pe scena din Bistriţa va avea loc Gala Folclorului Universal de la ora 21.00 şi concursul "Miss Zamfira".

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite