Votează Bistriţa în competiţia adevarul.ro: „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul Bistriţei îmbrăcat de sărbătoare
Centrul Bistriţei îmbrăcat de sărbătoare

Adevarul.ro organizează în perioada sărbătorilor de iarnă concursu „Oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători”. Dacă îţi place cum arată Bistriţa întră şi votează pentru oraşul nostru să-l ducem cât mai sus în clasament.

Îţi place cum arată Bistriţa în prag de sărbătoare? Simţi spiritul sărbătorilor de iarnă atunci când te plimbi pe străzi şi admiri beculeţele instalate de primărie în centru sau pe marile bulevarde ale oraşului nostru, atunci VOTEAZĂ AICI Bistriţa şi ajută oraşul să se claseze cât mai sus în claamentul adevărul.ro.

Kilometri întregi de instalaţii, copaci îmbrăcaţi în beculeţe şi ghirlande atârnate la tot pasul, aşa arată Bistriţa în prag de sărbătoare. Vineri au ajuns ultimele instalaţii şi Primăria a anunţat  că le va monta la începutul săptămânii care urmează pe bulevardele omise în prima fază.

Dacă îți plac hainele de sărbătoare ale orașului nostru, hai să le arătăm lumii întregi! Spune-ne ce îți place din iluminatul de sărbători și votează Bistriţa ca fiind cel mai strălucitor oraș! Dacă ai fotografii inedite cu orașul nostru în straie de sărbătoare, trimite-le pe bistrita@adevarul.ro și le vom publica.

PUTEȚI VOTA ACCESÂND LINKUL DE MAI JOS:
FOTOGALERIE Votaţi oraşul cel mai frumos împodobit de sărbători

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite