Votaţi profesorii cu care Bistrița se mândreşte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alege cel mai bun profesor din Bistriţa
Alege cel mai bun profesor din Bistriţa

START VOT! De astăzi vă puteţi alege profesorul preferat pe site-ul bistrita.adevarul.ro, în campania lansată pentru desemnarea celor mai apreciaţi cinci dascăli din oraş.

Campania „Profesorii cu care Bistrița se mândreşte", demarată de cotidianul „Adevărul" trece într-o nouă fază. Bistriţenii sunt invitaţi să voteze, de astăzi şi până în 25 ianuarie, profesorii preferaţi din lista publicată pe site-ul bistrita.adevarul.ro. De la demararea campaniei „Profesorii cu care Bistrița se mândreşte", am primit numeroase mesaje atât pe site, cât şi pe adresa de mail bistrita@adevarul.ro, de la cititori care ne-au spus ce dascăli le-au rămas în suflet ca modele de urmat. În competiţie, însă, au intrat doar 10 de profesori care au avut susţinere mai mare din partea cititorilor şi a juriului de specialitate.

Cei care şi-au nominalizat dascălii favoriţi au ţinut cont de o serie de criterii. Astfel, reputaţia şi integritatea a fost primul dintre acestea. Bistriţa au trebuit să ţină cont de cât de cunoscut este profesorul pe plan local în special în relaţia cu elevii. CV-ul dascălului nu a fost nici el neglijat. Studiile aprofundate, activităţile extraşcolare, cursurile de specializare, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus au reprezentat criterii de departajare pentru dascălii nominalizaţi.

De asemeni, inovaţia şi cercetarea reprezintă un alt criteriu pe care cei care au făcut nominalizările au trebuit să se bazeze. Astfel, dacă dascălul a contribuit la inovarea metodelor de predare în şcoală, a făcut meditaţii cu elevii, dacă este membru în comisii de cercetare sau a contribuit la proiecte prin care a reuşit să doteze şcoala cu logistică performantă, înseamnă că merită nominalizat.

După cele două săptămâni în care bistrițenii îşi vor putea vota favoriţii, cotidianul „Adevărul" va publica poveştile de viaţă ale primilor cinci finalişti. Aceştia vor fi desemnaţi în urma unei medii aritmetice a clasamentului făcut de cititori, juriul de specialitate şi de către redacţia „Adevărul".

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite