Vezi noul calendar al poliţiştilor bistriţei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
decembrie
decembrie

Sindicatul poliţiştilor Sed Lex Bistriţa-Năsăud a lansat cea de-a patra ediţie a calendarului anual. De aceată dată protagonişti sunt poliţiştii de la Serviciul Rutier alături de 12 oameni de afaceri din Bistriţa

Pentru 2012 mesajul transmis de sindicaliştii bistriţeni odată cu realizarea calendarului se referă la atenţia şoferilor în trafic. „Oricât te-ai grăbi, important este să ajungi acasă", aceasta este ideea principală a calendarului, iar oamenii de afaceri aleşti sunt personaje importante ale vieţii economice bistriţene.

noiembrie

CLICK pe poze pentru a vedea calendarul

„Am tipărit 1500 de exemplare care vor fi distribuite colegilor noştri din poliţie, colaboratorilor şi oamenilor de afaceri din oraş. Costul unui calendar a ajuns la 10 lei per bucată, fiind făcute la o tipografie în Bistriţa", a declarat Adrian Crăciunescu, preşedintele Sed Lex Bistriţa.

Alături de poliţişti, în calendar apar doctorul Gavrilaş Mureşan, Vasile Roş, administratorul Comlorela, Mircea Mocodean, directorul Astra Asigurări, Ioan Moldovan, ocupantul lucului II în topul celor mai bogaţi oameni din Bistriţa, potrivit topului Forbs 2011, Dan Bălan, administratorul Imobil Dan, dar şi alţi oameni de afaceri.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite