Vezi cine a câştigat bătălia dansatorilor din Bistriţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
In Action
In Action

Ediţia a doua a Circle King Bitriţa şi-a desemnat câştigătorii în urma unor confruntări de zile mari în cadrul cărora dansatorii prezenţi au arătat tot ce ştiu ei mai bun.

În jur de 70 de tineri, de la elevi din ciclul primar până la dansatori cu zeci de ani de experienţă, au participat la evenimentul organizat de Şcoala de dans In Action. Deşi premiile au fost mai mult simbolice, competiţia a fost una strânsă mai ales că fiecare dintre participanţi au vrut să arate că este cel mai bun.

In Action

CLICK pe poze pentru mai multe fotografii

Concureţii prezenţi la Circle King au fost majoritatea din Bistriţa, dar au venit şi din Cluj, Vatra Dornei, Reghin, Braşov iar un tânăr a venit tocmai din  Galaţi. Ringo, care a bătut peste 700 de kilometri pentru a ajunge la această competiţie a câştigat premiul I la secţiunea hip-hop, pe locul doi s-a clasat un dansator din Reghin, iar onoarea oraşului gazdă a fost salvată de Mihaela Celsie care a câştigat battle-ul pentru locul trei.

In Action

CLICK pe poze pentru imagini spectaculoase din concurs

Competiţia a avut patru categorii, kids old school, hip hop, b-boying şi house circle, câştigătorii fiind desemnaţi de câte un juriu format din trei dansatori cu foarte multă experienţă, Kidu de la One Soul din Cluj Napoca, Colu, reprezentantul şcolii organiztatoare şi Dey de la Freestylers din Bucureşti.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite