Vezi pe ce stradă se circulă bară la bară în Bistriţa şi trebuie ocolită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe strada Petre Ispirescu se circula bară la bară
Pe strada Petre Ispirescu se circula bară la bară

Închiderea circulaţiei pe strada Bistricioarei a dus la tranferarea traficului care leagă cartierul Ştefan cel Mare de partea de jos a oraşului pe străda Petre Ispirescu, unde s-a ajuns să se circule bară la bară.

Şoferii care trebuie să ajungă din partea de sus a Bistriţei spre centru şi restul străzilor din cealaltă parte a oraşului sunt sfătuiţi să aleagă Bulevardul 1 Decembrie şi Andrei Mureşanu pentru a circula deoarece strada Bistricioarei este închisă şi traficul este preluat de Petre Ispirescu.

Aici se crează coloane de maşini care aşteaptă să iasă pe 1 Decemrie, dar circulaţia în sensul giratoriu din interesecţia celor două străzi este foarte dificilă. Traversarea celor 500 de metri cât ţine Petre Ispirescu poate dura minute bune şi circulaţia se face bară la bară, o problemă fiind şi maşinile care sunt parcare pe partea dreaptă a străzii.

Circulaţia va fi îngreunată în zonă până vineri seara când este programată redeschiderea străzii Bistricioarei, iar traficul va reintra în normalitate în acea zonă a oraşului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite