Bistriţa : Colegii Veronicăi Hordoan preocupaţi de starea ei de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii din clasa a IX-a D  de la liceul Andrei Mureşanu erau în acestă dimineaţă sub impresia incidentului petrecut ieri dimineaţă în liceul lor. În plus aceştia erau procupaţi de starea de sănătate a colegei lor.

Câţiva colegi ai Veronicăi Hordoan, fata care a căzut ieri dimineaţă de pe geamul unei săli de clasă de la Colegiul Andrei Mureşanu, discutau în acestă dimineaţă pe holurile şcolii despre colega lor. Aceştia erau preocupaţi de starea de sănătate a fetei şi spuneau chiar că au auzit că îi va fi amputat piciorul. „Sperăm că Vero se simte bine. Am auzit la televizor şi am citit pe internet că i se va  amputa piciorul la care s-a lovit “, povesteşte Adi  coleg de clasă al fetei.

Elevii din clasa a XI-a D spun că i-a şocat întâmplarea de ieri şi că nu îşi explică gestul colegei lor. „Nu ştim dacă s-a aruncat sau de ce ar fi făcut aşa ceva, noi o ştiam de fată veselă, ne înţelegeam bine cu ea“ , povesteşte Dragoş un alt coleg.

A povestit că visa că se aruncă de la geam

Colegii Veronicăi spun că aceasta le-ar fi povestit mai multor fete din clasă că visa că va cadea de pe un geam. Adolescenţii speră că fata se va recupera repede şi se va întoarce printre ei. „Mie mi-a povestit că a visat că pică de pe un geam şi că fratele ei îşi cumpără maşină. Am aflat ulterior că fratele ei şi-a cumpărat maşina şi uite că acuma a căzut şi ea de pe un geam“, povesteşte Sorina.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite