Bistriţa : VIDEO Loredana Salanţă, cea mai frumoasă din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : VIDEO Loredana Salanţă, cea mai frumoasă din ţară
Bistriţa : VIDEO Loredana Salanţă, cea mai frumoasă din ţară

Bistriţeanca a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Cunoscuţii fetei o recomandă pe Loredana ca o fată modestă, inteligentă şi foarte naturală.

Loredana Salanţă a fost desemnată miercuri cea mai frumoasă femeie din România. Bistriţeanca în vârstă de numai 17 ani a câştigat concursul Miss World România şi va concura, la finele anului, pentru titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. 

Reuşita Loredanei este un motiv de mândrie atât pentru fostul patron al pizzeriei unde a lucrat timp de patru luni, cât şi pentru primarul comunei Budacu de Jos, locul unde locuiesc părinţii fetei. Cunoscuţii fetei care a câştigat titlul de Miss World România au numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei bistriţence şi spun că personalitatea ei adună multe calităţi şi nu doar fizice.

Traian Ogâgău, patronul pizzeriei Tonight, locul în care Loredana a lucrat timp de patru luni, spune că fata are un talent înnăscut pentru concursurile de frumuseţe. „Am încurajat-o mereu să participe la concursuri de frumuseţe pentru că are potenţial. Am remarcat-o de mai mult timp. La mine a lucrat ca hostess. Practic, ea întâmpina clienţii şi îi organiza pe terasă. A fost prima noastră hostess. Mulţi veneau numai ca să o vadă cât e de frumoasă. Pe lângă frumuseţea ei, Loredana are mai multe atuu-uri. Este foarte sociabilă, are un magnetism impresionant şi învaţă foarte bine. E elevă la Colegiul Naţional «Liviu Rebreanu»“, spune Ogâgău.

Primarul comunei Budacu de Jos, Florin Simionca, spune că se bucură foarte mult de reuşita fetei. „Este îmbucurător ca judeţul şi comuna nostră să fie cunoscute în lume prin numele acestei tinere. O felicit şi am felicitat-o şi pe mama fetei. Provine dintr-o familie de oameni foarte la locul lor şi cu mult bun-simţ. Loredana este o fată foarte bună“, a declarat primarul Florin Simionca.

Citeşte mâine în „Adevărul” un interviu cu frumoasa bistriţeancă

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite