(UPDATE) Comisarul care a ucis un bărbat pe o trecere de pietoni în Bistriţa-Năsăud a fost arestat pe 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul Gheorghe Tomescu a fost arestat pentru 29 de zile
Comisarul Gheorghe Tomescu a fost arestat pentru 29 de zile

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au dispus arestarea pe 29 de zile a comisarului de poliţie Gheorghe Tomescu, de la IPJ Cluj. Acesta este învinuit de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, după ce a lovit mortal pe trecere de pietoni un bărbat de 39 de ani.

Accidentul s-a produs în această noaptea în localitatea Baţa din judeţul Bistriţa-Năsăud . Practic victima un bărbat de 39 de ani nu a avut nici o şansă de supravieţuire.

Maşina condusă de comisarul Gheorghe Tomescu din IPJ Cluj l-a izbit în plin tocmai când a pus piciorul pe trecerea de pietoni din centrul localităţii. Poliţistul, care se întorcea de la o nuntă din Bistriţa-Năsăud a fugit apoi de la locul accidentului, dar s-a predat la postul de poliţie din Gherla, localitatea sa de domiciliu. Potrivit purtătoruli de cuvânt al IJP Bistriţa-Năsăud, Mariana Petroşanu dosarul de urmărire penală a comisarului a fost trimis la Cluj, pe motiv că dat fiind gradul poliţistului Serviciul Rutier Bistriţa nu are competenţă pentru soluţionare.

Nu ştie ce căuta soţul  în judeţul vecin

Soţia comisarului nu cunoaşte motivele pentru care Gheorghe Tomescu se afla aseară în judeţul Bistriţa-Năsăud şi infirmă că acesta fusese la o nuntă, ea fiind acasă cu cei doi copii ai lor. Soţii Tomescu au o fetiţă de un an şi şapte luni şi un băiat în clasa a V-a. Femeia mai spune că soţul ei consuma doar ocazional băuturi alcoolice.

Citiţi şi Victima comisarului din Cluj a săpat ieri o groapă pentru un vecin mort

 Bistriţeanul călcat de maşină a avut o prietenă care a murit pe aceeaşi trecere de pietoni

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite