Un bistriţean se află în stare gravă după ce a fost atacat de un urs

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani din localitatea Ilva Mică, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost atacat, marţi, de un urs, victima fiind în stare gravă şi urmând să fie transportată cu un elicopter SMURD la o clinică de specialitate din Mureş sau Cluj.

Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horea, a declarat, marţi, că Ilie Iloaie (43 de ani) se afla cu oile lângă o pădure din satul învecinat, Feldru, moment în care l-a atacat un urs. „Era cu oile acolo şi l-a atacat ursul. A reuşit să sune la 112 şi s-a dus imediat un echipaj de la Ambulanţă. E în stare gravă, desfigurat, cu multe plăgi, medicii au decis să cheme un elicopter SMURD să-l ducă la o clinică de specialitate", a declarat Horea, citat de Mediafax.

Edilul a spus că nu ştia să existe urşi în zona respectivă: „E prima oară când aud că sunt urşi şi prima oară când aflu că e atacat cineva. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu am putut discuta cu omul, fiindcă era în stare gravă".

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, a fost chemat un elicopter SMURD care va ateriza la Năsăud, medicii urmând să decidă unde îl vor duce pe bărbat, în Cluj sau Mureş.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite