Un bistriţean este în arestul IPJ Mureş după ce a a ucis un bebeluş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert F., un tânăr de 20 de ani, din Bistriţa, aflat sub influenţa alcoolului, a produs ieri un grav accident în localitatea Răstoliţa, judeţul Mureş, în urma căruia un bebeluş de un an şi două luni şi-a pierdut viaţa. Bistriţeanul a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o altă maşină condusă de un bărbat de 33 de ani din judeţul Braşov.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mureş, comisarul Livia Popa, Robert F. din Bistriţa venea dinspre Topliţa şi a pierdut controlul volanului. A intrat pe contrasens, s-a lovit frontal de o maşină pe care a aruncat-o într-un stâlp de înaltă tensiune. În maşina izbită se afla o familie din judeţul Braşov şi un bebeluş de un an şi două luni. Bebeluşul a murit în drum spre spital. Părinţii acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Târgu-Mureş. „Tatăl bebeluşului nu este internat, iar soţia acestuia e sub îngrijirea medicilor de la secţia ortopedie“, afirmă purtătorul de cuvânt al spitalului mureşean, Lavinia Cosma.

Tot la spital a ajuns în stare gravă şi prietenul bistriţeanului Robert F..  „Tânărul este la ATI, starea lui e stabilă.  Pacientul e sedat deoarece a suferit un traumatism cranian. Nu este conştient. Mâine vom şti mai multe“, adaugă Lavinia Cosma.

Robert F. A scăpat cu leziuni uşoare şi momentan se află în arestul IPJ Mureş. „Tânărul venea dinspre Topliţa şi era băut. Acesta se află în arestul poliţiei pentru 24 de ore. Cazul său va fi prezentat procurorilor. Este cercetat pentru omor din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice", susţine comisarul Livia Popa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite