Un bărbat din Silivaşu de Câmpie suspectat că a ucis un hoţ din Bacău, cercetat de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din satul bistriţean Silivaşu de Câmpie, suspectat că a ucis, vineri noapte, un băcăuan care încerca să fure din locuinţa lui, este cercetat de poliţişti pentru omor.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, a informat, duminică, printr-un comunicat citat de Mediafax, că poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu acest caz în cursul zilei de sâmbătă, când o femeie din satul Silivaşu de Câmpie a anunţat că pe o stradă din localitate se află un bărbat căzut şi în stare de inconştienţă.

Potrivit sursei citate, un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat la faţa locului şi l-a resuscitat pe bărbat, însă acesta nu a răspuns manevrelor, medicii declarându-l mort.

Ulterior, o echipă operativă formată dintr-un procuror criminalist şi poliţişti a ajuns la Silivaşu de Câmpie şi a început o anchetă.

"În urma investigaţiilor, s-a stabilit că bărbatul decedat este Culiţă B., de 52 ani, din Dărmăneşti, judeţul Bacău, care locuia fără forme legale în localitatea Silivaşu de Câmpie. Poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect ca fiind Dumitru P., de 58 ani, din Silivaşu de Câmpie. În 31 august, în jurul orelor 21.00, bărbatul a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate, după care a plecat la locuinţa sa, unde l-a surprins pe Culiţă B. încercând să sustragă bunuri, moment în care i-a aplicat mai multe lovituri", se arată în comunicatul IJP Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, poliţiştii îl cercetează în libertate pe bărbatul din Silivaşu de Câmpie, pe care îl acuză de omor. Cadavrul a fost transportat de către Serviciul de Medicină Legală la Secţia Prosectură a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite