Un TIR cu lemne, blocat în Pasul Tihuţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Circulaţia prin Pasul Tihuţa a fost îngreunată, timp de aproximativ o jumătate de oră, din cauza unui TIR înmatriculat în judeţul Suceava şi încărcat cu lemne, căruia i-a cedat motorul. Circulaţia în zonă se desfăşoară pe un singur sens

Un blocaj de circulaţie s-a produs, în urmă cu o jumătate de oră în Pasul Tihuţa. O maşină de mare tonaj din judeţul Suceava, care se deplasa dinspre Vatra Dornei spre Bistriţa, a rămas blocată în trafic, după ce motorul acesteia s-a defectat. „Este vorba despre un tir încărcat cu lemne căruia i s-a stricat motorul. S-a găsit o variantă de circulaţie în zonă, prin dirijare şi nu sunt probleme", a spus Alexandru Slavita, directorului secţiei Drumuri Judeţene Bistriţa-Năsăud. Acesta mai spune că, în acest moment, în pasul Tihuţa se circulă în condiţii de iarnă, pentru că sunt rafale de vânt şi ninge de azi-dimineaţă. Stratul de zăpadă este de aproximativ zece centimetri.

De azi dimineaţă şi până la această oră, maşinile de intervenţie au împrăştiat aproape 180 de materiale antiderapante în zona Pasului Tihuţa, iar poliţişti rutieri dirijează traficul.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite