UPDATE: Comisarul Florin Nicula: „De pe calculatoarele Poliţiei nu se poate intra pe jocuri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Nicula
Florin Nicula

Adjunctul comandantului IPJ Bistriţa-Năsăud a infirmat zvonurile conform cărora el şi comisarul şef Sidor Bodescu s-ar fi jucat poker pe bani pe calculatoarele de serviciu.

Nicula spune că accesul la jocuri de noroc este imposibil în reţeaua informatică a poliţiei. „Calculatoarele din instituţie sunt blocate, astfel încât nu se pot accesa astfel de site-uri", susţine adjunctul lui Bodescu.

Acesta recunoaşte însă că, în timpul liber, joacă poker. „În timpul meu liber joc poker Texas Holdem, care este considerat un sport al minţii, iar din 2012 este joc olimpic. Eu am citit peste 20 de cărţi în limba engleză pentru a înţelege şi deprinde secretele acestui joc. Nu este nimic ilegal în a juca", declară Nicula.

Potrivit unei informaţii apărute pe surse, Nicula ar fi fost acuzat împreună cu Bodescu că ar fi jucat poker de pe calculatoarele instituţiei în timpul programului şi că toată povestea ar fi ajuns la urechile oficialilor Inspectoratului General al Poliţiei după un control derulat în urmă cu o lună la IPJ Bistriţa-Năsăud. Atât comisarul şef Sidor Bodescu, cât şi adjunctul său, Florin Nicula, şi-au trimis demisia zilele trecute la IGPR. Demisia ar fi urmat să intre în vigoare din 1 noiembrie, însă deocamdată cei doi rămân la conducerea Inspectoratului de Poliţie BN până când IGPR va lua o decizie.

Citiţi şi Comisarul şef Sidor Bodescu şi adjunctul său acuzaţi că au jucat poker pe mii de dolari de pe calculatoarele instituţiei

             Comandantul IJP şi adjunctul său şi-au depus demisiile

             Ministerul de Interne este zgărcit în declaraţii legate de scandalul de la Bistriţa

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite